Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bit ilacı sürmek

Rüyada bit ilacı sürmek

Rüyada bit ilacı sürmek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine delalet eder.

Rüyada bit ilacı sürmek gördüyseniz:

  • İnsanlar bazı konulara yaklaşımınızı ya da yapacağınız sunumları görmek için sabırsızlanıyor olabilirler.

Rüyada bit ilacı sürmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada bit ilacı görmek sıkıntılı günler geçireceğine, kendisini iyi hissedeceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişe ilaç sürmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saça ilaç sürmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, hem işinde başarılı olacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına rivayet eder.

Rüyada yüze ilaç sürmek şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet eder.

Rüyada ayağa ilaç sürmek işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, para kazanmaya yorulmaktadır.

Rüyada gözüne ilaç sürmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada ilaçlama görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments