Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine göz kalemi sürmek

Rüyada birine göz kalemi sürmek

Rüyada birine göz kalemi sürmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, fakir çocukları giydireceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, zahmete ve derde düşeceğine delalet eder.

Rüyada birine göz kalemi sürmek gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilerle hareket etmeniz durumunda yanlış yapabilirsiniz.

Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, kafasını toparlayamayacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, maddi gücünün de daimi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi göz kalemi sürmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine yorulur.

Rüyada yeşil göz kalemi sürmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına işaret eder.

Rüyada göz kalem sürmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada birine göz kalemi sürmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına yorulur.

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada göz kalemi sürmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments