Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe göz kalemi sürmek

Rüyada pembe göz kalemi sürmek

Rüyada pembe göz kalemi sürmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, kendisini eve kapatacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine, helal lokmalar yiyeceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada pembe göz kalemi sürmek gördüyseniz:

  • Acele kararlardan kaçının.

Rüyada pembe göz kalemi sürmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine işarettir.

Rüyada pembe göz kalemi görmek güzel zamanlar geçireceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına işarettir.

Rüyada göz kalem sürmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına işarettir.

Rüyada gözüne göz kalemi sürmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına işarettir.

Rüyada göze göz kalemi sürmek yalan söylemeyeceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, elinin bolluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada yeşil göz kalemi sürmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine işaret eder.

Rüyada mavi göz kalemi sürmek başarı kaydedeceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments