Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünde arpacık görmek

Rüyada gözünde arpacık görmek

Rüyada gözünde arpacık görmek büyük miktarda para kazanılacağına, ayağa kalkacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada gözünde arpacık gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda ya da sosyal yaşamınızda hareketlilik var.

Rüyada başkasının gözünde arpacık görmek işinden ve parasından olacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözünde arpacık görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine işaret eder.

Rüyada gözünde arpacık çıktığını görmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada arpacık soğanı ekmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına işaret eder.

Rüyada gözde arpacık görmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına yorulur.

Rüyada arpacık çıktığını görmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada arpacık görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, başarı ve zafer kazanacağına alamet eder.

Rüyada arpacık soğan görmek bahtının açık olacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments