Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arpacık soğanı ekmek

Rüyada arpacık soğanı ekmek

Rüyada arpacık soğanı ekmek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, tabiri caizse can bulacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada arpacık soğanı ekmek gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz, ticari ilişkiler veya sağlığınızla ilgili konularda belli bir adım atabilirsiniz.

Rüyada arpacık soğanı ekmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, büyük bir ikilemde kalacağına inanılır.

Rüyada arpacık soğan görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada başkasının gözünde arpacık görmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine yorulur.

Rüyada gözünde arpacık çıktığını görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arpacık çıktığını görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Rüyada gözünde arpacık görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına işarettir.

Rüyada gözde arpacık görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arpacık görmek eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments