Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünde arpacık çıktığını görmek

Rüyada gözünde arpacık çıktığını görmek

Rüyada gözünde arpacık çıktığını görmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yenileneceğine inanılır.

Rüyada gözünde arpacık çıktığını gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, işinizi veya mal varlıklarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada gözünde arpacık çıktığını görmek kişinin gönlünü alacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine işaret eder.

Rüyada arpacık çıktığını görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya alamet etmektedir.

Rüyada başkasının gözünde arpacık görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, başka kimselere de yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada gözünde arpacık görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine rivayet eder.

Rüyada gözde arpacık görmek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada arpacık soğanı ekmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada arpacık görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada arpacık soğan görmek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments