Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arpacık görmek

Rüyada arpacık görmek

Rüyada arpacık görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada arpacık gördüyseniz:

  • Yumuşatıcı cümlelerin işe yaraması zor görünüyor.

Rüyada gözünde arpacık çıktığını görmek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının gözünde arpacık görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada arpacık çıktığını görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, yuva kuracağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözde arpacık görmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözünde arpacık görmek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arpacık soğan görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, ümitlerinin son bulacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada arpacık görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arpacık soğanı ekmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, zorlukların artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments