Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arpacık soğan görmek

Rüyada arpacık soğan görmek

Rüyada arpacık soğan görmek üzgün olacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, evleneceğinize, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada arpacık soğan gördüyseniz:

  • Karışık durumlar veya sonlandırılması zor tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada arpacık soğanı ekmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada arpacık soğan görmek eşine değerli hediyeler alacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözde arpacık görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, şansının geri döneceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arpacık görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözünde arpacık çıktığını görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının gözünde arpacık görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına delalettir.

Rüyada arpacık çıktığını görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözünde arpacık görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments