Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözde arpacık görmek

Rüyada gözde arpacık görmek

Rüyada gözde arpacık görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, büyük bir üne sahip olunacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, sayılacağına ve sevileceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine inanılır.

Rüyada gözde arpacık gördüyseniz:

  • Sabırsız, kırılgan, alıngan veya duygusal kişilerin tepkileriyle uğraşmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada gözde arpacık görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, hem yeni yerler göreceğine işarettir.

Rüyada başkasının gözünde arpacık görmek itibar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına yorulur.

Rüyada arpacık görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına tabir olunur.

Rüyada arpacık soğanı ekmek yeni çalışmalar yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözünde arpacık görmek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada arpacık soğan görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözünde arpacık çıktığını görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hidayete erip huzuru bulacağına delalet eder.

Rüyada arpacık çıktığını görmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, problemlere çözüm bulunacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments