Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arpacık çıktığını görmek

Rüyada arpacık çıktığını görmek

Rüyada arpacık çıktığını görmek kardeşlerin birlikte iş kuracağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine tabir olunur.

Rüyada arpacık çıktığını gördüyseniz:

  • İlk işiniz, bir yön değişikliği ya da yapısal değişiklikler olabilir.

Rüyada gözünde arpacık çıktığını görmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada arpacık çıktığını görmek ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının gözünde arpacık görmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada arpacık soğan görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözde arpacık görmek hayır getirecek işlere girileceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada arpacık soğanı ekmek yönetici olacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza rivayet eder.

Rüyada arpacık görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada gözünde arpacık görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments