Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının gözünde arpacık görmek

Rüyada başkasının gözünde arpacık görmek

Rüyada başkasının gözünde arpacık görmek gülüp eğleneceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, kişinin geri planda kalacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının gözünde arpacık gördüyseniz:

  • Baskı yaratan konuları konuşmanın zamanı gelmemiş olabilir.

Rüyada gözünde arpacık görmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine delalet eder.

Rüyada gözünde arpacık çıktığını görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, saygı göreceğine alamet eder.

Rüyada başkasının gözünde arpacık görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine delalet eder.

Rüyada arpacık soğan görmek idealist kimse olacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine inanılır.

Rüyada arpacık görmek üzüntülerin sevince döneceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada gözde arpacık görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına delalet etmektedir.

Rüyada arpacık çıktığını görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına rivayet eder.

Rüyada arpacık soğanı ekmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments