Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözün üstünde yara görmek

Rüyada gözün üstünde yara görmek

Rüyada gözün üstünde yara görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada gözün üstünde yara gördüyseniz:

  • Her durumda biraz masrafa girmeniz kaçınılmaz bibi görünüyor.

Rüyada gözün üstünde yara görmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, fesada bulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinin üstünde yara görmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine işarettir.

Rüyada elin üstünde yara görmek güzel ve mutlu günler yaşayacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak üstünde yara görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada el üstünde yara görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada gözün içinde yara görmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözünden yaralanmak yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz kapağında yara görmek yazgısının güzelleşeceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine, konfor içinde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments