Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el üstünde yara görmek

Rüyada el üstünde yara görmek

Rüyada el üstünde yara görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına rivayet eder.

Rüyada el üstünde yara gördüyseniz:

  • Bağlar güçleniyor veya yalnız olanlar yeni kişilerle bir araya geliyorlar.

Rüyada el üstünde yara görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına inanılır.

Rüyada elinin üstünde yara görmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada elin üstünde yara görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına işarettir.

Rüyada ayak üstünde yara görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözün üstünde yara görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına yorulur.

Rüyada ellerinin yara olduğunu görmek sıkıntılarının artacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerde yara görmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ellerin yara olduğunu görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments