Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinin üstünde yara görmek

Rüyada elinin üstünde yara görmek

Rüyada elinin üstünde yara görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, mutlu ilişkiler kuracağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına inanılır.

Rüyada elinin üstünde yara gördüyseniz:

  • Saygı duyulmak, dikkate alınmak veya sevilmek istiyorsanız maddi olanaklarınızı seferber etmenin dışında şeyler yapmalısınız.

Rüyada elin üstünde yara görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına tabir olunur.

Rüyada elinin üstünde yara görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada el üstünde yara görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ayak üstünde yara görmek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, hayırlı ve güzel olacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözün üstünde yara görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada elinde yara çıktığını görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, bahtının güzelleşeceğine, hayatının başarılarla dolacağına işarettir.

Rüyada elinin yaralandığını görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına delalet eder.

Rüyada sağ elinin yaralandığını görmek pek çok fırsatı kaçıracağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments