Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elin üstünde yara görmek

Rüyada elin üstünde yara görmek

Rüyada elin üstünde yara görmek programların ve projelerin tutmayacağına, zafer elde edileceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elin üstünde yara gördüyseniz:

  • Parayla ilgili beklentileriniz boşa çıkabilir.

Rüyada elinin üstünde yara görmek ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, büyük kazanç elde edileceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına delalettir.

Rüyada elin üstünde yara görmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada el üstünde yara görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, aksiliklerin son bulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işarettir.

Rüyada ayak üstünde yara görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine işarettir.

Rüyada gözün üstünde yara görmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına tabir olunur.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada el bileğinde yara görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada birinin elinde yara görmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments