Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözün içinde yara görmek

Rüyada gözün içinde yara görmek

Rüyada gözün içinde yara görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada gözün içinde yara gördüyseniz:

  • Kolay adapte olmanızda da yarar var.

Rüyada gözün içinde yara görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisi paralayacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözünden yaralanmak elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlerde yara görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, akıllı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz kapağında yara görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına tabir olunur.

Rüyada göz şeklinde yara görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, şans ve kısmet elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözün üstünde yara görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kendi yüzünü yara içinde görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada el içinde yara görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, büyük zorluklar yaşayacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments