Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz kapağında yara görmek

Rüyada göz kapağında yara görmek

Rüyada göz kapağında yara görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, malının ve parasının çoğalacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine işarettir.

Rüyada göz kapağında yara gördüyseniz:

  • Evli veya uzun süreli ilişkisi olanlar farklı gelişmelerle karşı karşıya kalabilirler ya da macera istekleri artabilir.

Rüyada göz kapağında yara görmek böylece hayatının kolaylaşacağına, duygularının ön plana çıkacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada diz kapağında yara görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Rüyada göz kapağını görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına yorulur.

Rüyada göz kapaklarını görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada göz kapağının şiştiğini görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz kapağı görmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, ona özlemle sarılacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada göz kapağını açamamak başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz kapağı kesmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, huzur içinde yaşayacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments