Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak üstünde yara görmek

Rüyada ayak üstünde yara görmek

Rüyada ayak üstünde yara görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ayak üstünde yara gördüyseniz:

  • Bir ilişki, iş birliği ya da ortaklık yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada ayak üstünde yara görmek rahat bir hayat süreceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elin üstünde yara görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına rivayet eder.

Rüyada elinin üstünde yara görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, bankadaki hesabının kabaracağına işarettir.

Rüyada el üstünde yara görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözün üstünde yara görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakları yara olmak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına tabir olunur.

Rüyada ayak bileğinde yara görmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına inanılır.

Rüyada birinin ayağında yara görmek sağlık ve şifa bulacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments