Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünden yaralanmak

Rüyada gözünden yaralanmak

Rüyada gözünden yaralanmak maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, kendi patronu olacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine yorulur.

Rüyada gözünden yaralanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yardım talebinde bulunmanız ekip çalışmaları yoluyla ya da ihtiyaçlarınızı anlayışla karşılayan kişilerce isteklerinizin çözümlenmesi anlamına gelebilir.

Rüyada gözlerde yara görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, bunalıma gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözün içinde yara görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine inanılır.

Rüyada gözün üstünde yara görmek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göz kapağında yara görmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, her zaman neşeli olacağına işarettir.

Rüyada gözünden yaralanmak üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz şeklinde yara görmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin yaralandığını görmek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, güzel günlerin yaşanacağına, tutulan yolun isabetli olacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinin yaralandığını görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments