Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözün kör olduğunu görmek

Rüyada gözün kör olduğunu görmek

Rüyada gözün kör olduğunu görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, zorlukların artacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözün kör olduğunu gördüyseniz:

  • İlk işiniz, bir yön değişikliği ya da yapısal değişiklikler olabilir.

Rüyada gözü kör adam görmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada tek gözünü kör görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada başkasının gözünün kör olduğunu görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir gözü kör olmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada tek gözü kör adam görmek moral bozukluğu yaşanacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine inanılır.

Rüyada tek gözü kör görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir gözünü kör görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin gözünü kör görmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, masumluğunu ispat edeceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments