Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin gözünü kör görmek

Rüyada birinin gözünü kör görmek

Rüyada birinin gözünü kör görmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin gözünü kör gördüyseniz:

  • Kişisel tatmin sağlayacağınız aktivitelere zaman ayırın.

Rüyada gözleri kör görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına yorulur.

Rüyada bir gözü kör insan görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ gözünün kör olduğunu görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözün kör olduğunu görmek hem hayatının kurtulacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözleri kör birini görmek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözü kör kedi görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada gözü kör birini görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments