Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek gözünü kör görmek

Rüyada tek gözünü kör görmek

Rüyada tek gözünü kör görmek maddi konuda zayıflayacağına, evliliğinde mutlu olacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tek gözünü kör gördüyseniz:

  • Size önem veren, yanınızda olmak isteyen, sizinle konuşmak veya sizi hissetmek için çaba gösteren kişiler olabilir.

Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına işarettir.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek kazancın devamlı olacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, ticarete adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör insan görmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, iyi halini yitireceğine işarettir.

Rüyada tek gözü kör adam görmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada tek gözü kör köpek görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tek gözü kör birini görmek yaşamın kolay hale geleceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, planlarının işe yarayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek gözü kör olmak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada tek gözü kör görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments