Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü kör adam görmek

Rüyada gözü kör adam görmek

Rüyada gözü kör adam görmek zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, alım gücünü yitireceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada gözü kör adam gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız.

Rüyada gözü kör adam görmek rahat bir hayata sahip olmaya, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, çok büyük adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada tek gözü kör adam görmek bundan hayır göreceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına rivayet eder.

Rüyada kör yaşlı adam görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada kör adama yardım etmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, mal ve mülk sahibi olmaya delalet etmektedir.

Rüyada kör bir adamla evlenmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kör adam görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kör bir adam görmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, zorlukların aşılacağına alamet eder.

Rüyada kör bi adam görmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments