Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir gözünü kör görmek

Rüyada bir gözünü kör görmek

Rüyada bir gözünü kör görmek değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, sıkıntılardan kurtulmaya, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, başarının düşeceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir gözünü kör gördüyseniz:

  • Ummadığınız bir yerden elinize yüklü miktarda para geçebilir ya da, yeni bir işe başlayabilirsiniz.

Rüyada gözü kör birini görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Rüyada bir gözü kör olmak sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek gözü kör görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kör gözlü kedi görmek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine inanılır.

Rüyada gözlerini kör görmek heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına delalettir.

Rüyada kör göz görmek ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, büyük hatalar yapacağına işaret eder.

Rüyada kendi gözlerinin kör olduğunu görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Rüyada bir gözünü kör görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments