Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabaların arasından geçmek

Rüyada arabaların arasından geçmek

Rüyada arabaların arasından geçmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına rivayet eder.

Rüyada arabaların arasından geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sizi yanıltabilirler.

Rüyada arabaların arasından geçmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hastalanacağına, üzüleceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada bacak arasından geçmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalabalığın arasından geçmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, işini büyüteceğine inanılır.

Rüyada iki dağ arasından geçmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına inanılır.

Rüyada yılanların arasından geçmek itibarını zedeleyeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvar arasından geçmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki duvar arasından geçmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarların arasından geçmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments