Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanların arasından geçmek

Rüyada yılanların arasından geçmek

Rüyada yılanların arasından geçmek önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yılanların arasından geçmek gördüyseniz:

  • Bazı endişelerinizi bilinir kılmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada yılanların arasından geçmek hak yemeyeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki duvar arasından geçmek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada arabaların arasından geçmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada bacak arasından geçmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada demir parmaklık arasından geçmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına tabir olunur.

Rüyada duvarların arasından geçmek hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki dağ arasından geçmek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına rivayet eder.

Rüyada duvar arasından geçmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments