Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak arasından geçmek

Rüyada bacak arasından geçmek

Rüyada bacak arasından geçmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada bacak arasından geçmek gördüyseniz:

  • Kendi yolunuzu kendiniz belirlemelisiniz.

Rüyada bacak arasından geçmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada yılanların arasından geçmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına tabir olunur.

Rüyada iki duvar arasından geçmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada demir parmaklık arasından geçmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada arabaların arasından geçmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalabalığın arasından geçmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, ondan faydalanacağına, borçlanacağına inanılır.

Rüyada duvarların arasından geçmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, ona göre davranacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Rüyada iki dağ arasından geçmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments