Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar arasından geçmek

Rüyada duvar arasından geçmek

Rüyada duvar arasından geçmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, haksızlığa uğranacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada duvar arasından geçmek gördüyseniz:

  • Hayallerinizi ne pahasına olursa olsun gerçekleştirme konusunda kararlı görünüyorsunuz.

Rüyada duvarların arasından geçmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki duvar arasından geçmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına inanılır.

Rüyada duvar arasından geçmek kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına yorulur.

Rüyada yılanların arasından geçmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine delalettir.

Rüyada iki dağ arasından geçmek gittiği yolda yalnız kalacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına işarettir.

Rüyada arabaların arasından geçmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine işaret eder.

Rüyada köpeklerin arasından geçmek edilen duaların kabul olacağına, yalnız kalmak isteyeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine delalet eder.

Rüyada kalabalığın arasından geçmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments