Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki duvar arasından geçmek

Rüyada iki duvar arasından geçmek

Rüyada iki duvar arasından geçmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, yeni yerler göreceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki duvar arasından geçmek gördüyseniz:

  • Nasıl davranacağınızı bulmak veya plan yapmak konusunda başkalarından destek ya da cevap bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada duvarların arasından geçmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada duvar arasından geçmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada iki duvar arasından geçmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına alamet eder.

Rüyada demir parmaklık arasından geçmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalabalığın arasından geçmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanların arasından geçmek hayal edilenlere ulaşılamayacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, patron koltuğunda oturacağına delalettir.

Rüyada köpeklerin arasından geçmek suçlamalardan aklanılacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada iki dağ arasından geçmek ardından yeni bir iş bulunacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments