Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalığın arasından geçmek

Rüyada kalabalığın arasından geçmek

Rüyada kalabalığın arasından geçmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, iyi konumlara geleceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada kalabalığın arasından geçmek gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere gireceğiniz, yeni faydalı arkadaşlıklar kuracağınız bir yıllık süreçte olacaksınız.

Rüyada kalabalığın arasından geçmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalabalık arasında yürümek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine rivayet eder.

Rüyada kalabalık arasında kalmak maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine yorulur.

Rüyada iki dağ arasından geçmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki duvar arasından geçmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine işaret eder.

Rüyada arabaların arasından geçmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada bacak arasından geçmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanların arasından geçmek kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments