Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki dağ arasından geçmek

Rüyada iki dağ arasından geçmek

Rüyada iki dağ arasından geçmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, eksiği kendinde bulacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada iki dağ arasından geçmek gördüyseniz:

  • Problem yaşayan akraba veya arkadaşlarınıza yardım ederek imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada iki dağ arasından geçmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada köpeklerin arasından geçmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada duvarların arasından geçmek hem dua alacağına, her açıdan farklılıklar olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına delalet eder.

Rüyada demir parmaklık arasından geçmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki duvar arasından geçmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, mallarının da hayırlı olacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına işaret eder.

Rüyada yılanların arasından geçmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabaların arasından geçmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvar arasından geçmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments