Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarların arasından geçmek

Rüyada duvarların arasından geçmek

Rüyada duvarların arasından geçmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına delalettir.

Rüyada duvarların arasından geçmek gördüyseniz:

  • Kendinizi ön plana almanız gerekiyor.

Rüyada duvar arasından geçmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine alamet eder.

Rüyada iki duvar arasından geçmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, ferahlayacağına alamet eder.

Rüyada duvarların arasından geçmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacak arasından geçmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına inanılır.

Rüyada kalabalığın arasından geçmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalet eder.

Rüyada arabaların arasından geçmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, sorunların atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanların arasından geçmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada demir parmaklık arasından geçmek ticaretin açılacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, işinin aksayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments