Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabası bozulmak

Rüyada arabası bozulmak

Rüyada arabası bozulmak kazancını çoğaltacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hem ün sahibi olacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına inanılır.

Rüyada arabası bozulmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarda nedenleri açıklanamayan değişiklikler yapılması gerekliliği kafanızı karıştırabilir.

Rüyada araba bozulmak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabası bozulmak yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada arabasının bozulduğunu görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada araba bozulduğunu görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine delalettir.

Rüyada gözü bozulmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada işlerin bozulduğunu görmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünün bozulduğunu görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişan bozulduğunu görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments