Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonu bozulmak

Rüyada telefonu bozulmak

Rüyada telefonu bozulmak girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, başarı elde edeceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonu bozulmak gördüyseniz:

  • Sağlık açısından da temkinli olmanız gerekiyor.

Rüyada cep telefonu bozulmak istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada telefonu bozulmak kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonunun bozulduğunu görmek yüzlerin asılacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada cep telefonun bozulduğunu görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonun bozulduğunu görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bakireliği bozulmak zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada işinin bozulduğunu görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalemin bozulduğunu görmek inancından ödün vereceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments