Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü kör olmak

Rüyada gözü kör olmak

Rüyada gözü kör olmak uzun süre kendini toparlayamayacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, programların ve projelerin tutmayacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına işaret eder.

Rüyada gözü kör olmak gördüyseniz:

  • Ya mevcut ilişkiniz düzelecek ya da yeni bir ilşki içine girerek daha mutlu olacaksınız.

Rüyada tek gözü kör görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada birinin gözünü kör görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, her konuda şansın yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözün kör olduğunu görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tek gözü kör olmak anne babanın hayır dualarının alınacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözü kör birini görmek haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza delalettir.

Rüyada bir gözü kör insan görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına işarettir.

Rüyada gözünün kör olduğunu görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir gözü kör olmak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, hem de sevdiklerinin olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments