Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü kör birini görmek

Rüyada gözü kör birini görmek

Rüyada gözü kör birini görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, tebrik edileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, köşeye sıkıştıracağına, aile işlerinin başına geçeceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada gözü kör birini gördüyseniz:

  • Sosyal olarak kabul edilmenin sınırlandırılmasından hiç hoşlanmadığınızı göreceksiniz.

Rüyada gözü kör kedi görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör insan görmek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kör gözlü birini görmek maddi olarak büyüyeceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, her zaman çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada gözü kör birini görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, onlardan medet umacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlerinin kör olduğunu görmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine işaret eder.

Rüyada kendi gözlerinin kör olduğunu görmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine delalettir.

Rüyada birinin gözünü kör görmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments