Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek gözü kör olmak

Rüyada tek gözü kör olmak

Rüyada tek gözü kör olmak içinin ve kafasının rahatlayacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına delalettir.

Rüyada tek gözü kör olmak gördüyseniz:

  • Ani kararlar almayın.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek çok kötü hissedileceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine delalet eder.

Rüyada tek gözü kör birini görmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada tek gözü kör olmak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek gözü kör insan görmek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine yorulur.

Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada tek gözünü kör görmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tek gözü kör adam görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tek gözü kör görmek zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, şansın çalışmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments