Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir gözü kör insan görmek

Rüyada bir gözü kör insan görmek

Rüyada bir gözü kör insan görmek bekârlığına da veda edeceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, onlarla gönül birliği edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir gözü kör insan gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlar, tahmini zor hareketler söz konusu olabilir.

Rüyada tek gözü kör insan görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine yorulur.

Rüyada bir gözü kör insan görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sıkıntıların aşılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına yorulur.

Rüyada tek gözü kör görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada tek gözünü kör görmek kazancının bol olacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının gözünün kör olduğunu görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, kazancının yerine gelmesine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine yorulur.

Rüyada gözü kör kedi görmek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, evlatlarından hayır bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözün kör olduğunu görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek gözü kör olmak daima zinde ve genç kalacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments