Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü kör köpek görmek

Rüyada gözü kör köpek görmek

Rüyada gözü kör köpek görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine inanılır.

Rüyada gözü kör köpek gördüyseniz:

  • Teklif, davet veya önerilere açık olmanız hızlı bir sosyal hayata giriş yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada gözü kör köpek görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına delalettir.

Rüyada tek gözü kör köpek görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, hayatınızın neşe dolacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada tek gözü kör insan görmek nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir gözünün kör olduğunu görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerini kör görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına rivayet eder.

Rüyada birinin gözlerinin kör olduğunu görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına yorulur.

Rüyada kendi gözlerinin kör olduğunu görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada kör göz görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments