Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin gözlerinin kör olduğunu görmek

Rüyada birinin gözlerinin kör olduğunu görmek

Rüyada birinin gözlerinin kör olduğunu görmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin gözlerinin kör olduğunu gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş tekrar her konuda iyimser düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada gözleri kör olmak sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada sağ gözünün kör olduğunu görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir gözü kör olmak işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, farklı kişilerle tanışacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerinin kör olduğunu görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Rüyada gözü kör bebek görmek neşesinin de yerine geleceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözü kör köpek görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tek gözü kör birini görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin gözlerinin kör olduğunu görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments