Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör göz görmek

Rüyada kör göz görmek

Rüyada kör göz görmek üzgün ve karamsar olacağına, kafasının da rahat edeceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, fakirlikten kurtulmaya, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada kör göz gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten değişikliklere rağmen, siz kendi yolunuzda aynı şekilde ilerlemeye devam edin.

Rüyada tek gözü kör insan görmek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak tabir olunur.

Rüyada gözleri kör birini görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada gözünü kör görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada gözü kör birini görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin gözünü kör görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada birinin gözünün kör olduğunu görmek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kör gözlü kedi görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hem de sevdiklerinin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir gözü kör insan görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments