Rüyada tek gözü kör insan görmek

Rüyada tek gözü kör insan görmek bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör insan gördüyseniz:

  • Teknolojik, elektrik, elektronik başlıklı konularda yaşanabilecek aksiliklere karşı gereken tedbirleri almamızda, unutulabilecek veya kaybolabilecek önemli eşya ihtimaline karşı hazırlıklı olmamızda fayda var.

Rüyada tek gözü kör insan görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada tek gözü kör birini görmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, borçların kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, arabasını ve toprağının olacağına işarettir.

Rüyada tek gözü kör köpek görmek hem yeni yerler göreceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine yorulur.

Rüyada tek gözü kör adam görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada tek gözü kör görmek rakiplerin başarı kazanacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada tek gözü kör olmak çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top