Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir gözünün kör olduğunu görmek

Rüyada bir gözünün kör olduğunu görmek

Rüyada bir gözünün kör olduğunu görmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir gözünün kör olduğunu gördüyseniz:

  • İnatçılık veya ısrarcılık imajınıza zarar verebileceği için sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Rüyada kör göz görmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine rivayet eder.

Rüyada tek gözü kör görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi gözlerinin kör olduğunu görmek diploma ve meslek sahibi olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin gözlerinin kör olduğunu görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada birinin gözünü kör görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, canının sağ olacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının gözünün kör olduğunu görmek uğranılan zararın paylaşılacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, verimin her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözleri kör olmak günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir gözü kör insan görmek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments