Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerini kör görmek

Rüyada gözlerini kör görmek

Rüyada gözlerini kör görmek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yol yordam öğretileceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerini kör gördüyseniz:

  • Eğlenceli fikirler veya keyifli planlar söz konusu olabilir ya da bir şekilde kazançlı olacağınız gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada gözlerini kör görmek çok hayırlı işlere atılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözünü kör görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına delalettir.

Rüyada kör göz görmek bunun için sabırsızlanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada bir gözü kör kedi görmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına alamet eder.

Rüyada bir gözü kör görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözü kör birini görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, iyi bir kariyer edineceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine inanılır.

Rüyada tek gözü kör adam görmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada gözü kör olmak ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments