Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü kör kedi görmek

Rüyada gözü kör kedi görmek

Rüyada gözü kör kedi görmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, makamının artacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözü kör kedi gördüyseniz:

  • Plan, duygu veya düşüncelerinizi hesapsızca herkese anlatabilirsiniz.

Rüyada kör gözlü kedi görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine işaret eder.

Rüyada bir gözü kör kedi görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına delalettir.

Rüyada gözü kör kedi görmek kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet eder.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada gözü kör birini görmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, lüks içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada sağ gözünün kör olduğunu görmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına işarettir.

Rüyada gözleri kör görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada gözü kör köpek görmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments