Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir gözü kör kedi görmek

Rüyada bir gözü kör kedi görmek

Rüyada bir gözü kör kedi görmek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir gözü kör kedi gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak anlaşmalar veya girişimler söz konusu olabilir.

Rüyada bir gözü kör kedi görmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine yorulur.

Rüyada gözü kör kedi görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, daha fazla kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kör gözlü kedi görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözlerinin kör olduğunu görmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada birinin gözünün kör olduğunu görmek dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına delalet eder.

Rüyada tek gözü kör insan görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına delalet eder.

Rüyada bir gözünü kör görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments