Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör gözlü kedi görmek

Rüyada kör gözlü kedi görmek

Rüyada kör gözlü kedi görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına tabir olunur.

Rüyada kör gözlü kedi gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da iyi niyetinizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözü kör kedi görmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kör gözlü kedi görmek insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, doyasıya hasret gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir gözü kör kedi görmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bir gözünü kör görmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, ömrün uzun olmasına alamet etmektedir.

Rüyada gözü kör birini görmek huzur bulacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin gözünün kör olduğunu görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, başarılarının sürekli olacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir gözü kör olmak büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, komşularla ters düşüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments