Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ gözünün kör olduğunu görmek

Rüyada sağ gözünün kör olduğunu görmek

Rüyada sağ gözünün kör olduğunu görmek çok büyük işler gerçekleştireceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, uzak bir yola gidileceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına delalet eder.

Rüyada sağ gözünün kör olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle ilgili planlarınızı, eğilimlerinizi ya da endişelerinizi tartışabilirsiniz.

Rüyada sağ gözünün kör olduğunu görmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına delalettir.

Rüyada sağ gözünün çıktığını görmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ gözünü açamamak çok büyük başarılar kazanılacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada sağ gözünün şiştiğini görmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ gözünü görmek parasının her geçen gün artacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağ göz görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir gözünün kör olduğunu görmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına delalet eder.

Rüyada başkasının gözünün kör olduğunu görmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments