Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerinin kör olduğunu görmek

Rüyada gözlerinin kör olduğunu görmek

Rüyada gözlerinin kör olduğunu görmek ekmeğinin de artacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerinin kör olduğunu gördüyseniz:

  • Hangi konularda sözler verdiğinizi, uzlaştığınızı veya imzalar atacağınızı tüm detaylarıyla kavramadan veya belli sorular sormadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada bir gözünün kör olduğunu görmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada sağ gözünün kör olduğunu görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör köpek görmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözleri kör olmak evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, hastalıklarının son bulacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözünü kör görmek her zaman şükür içinde olacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada eşinin gözlerinin kör olduğunu görmek yaşam enerjisi ile dolacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada gözü kör olmak kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına işarettir.

Rüyada tek gözü kör görmek yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments