Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü kör bebek görmek

Rüyada gözü kör bebek görmek

Rüyada gözü kör bebek görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözü kör bebek gördüyseniz:

  • Pahalı hediyeler almak veya başkalarını etkilemek için para harcamak eğilimi size bedel ödetebilir.

Rüyada gözü kör bebek görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir gözü kör kedi görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözü kör kedi görmek mali anlamda rahatının yerinde olacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek gözü kör olmak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada kör gözlü kedi görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, şöhret ve itibar kazanacağına yorulur.

Rüyada gözü kör birini görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözleri kör birini görmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına delalettir.

Rüyada kendi gözlerinin kör olduğunu görmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments